Hlavní stránka > Tréninky > Vodítková komunikační a socializační akce Kácov – účastník se psem

Vodítková komunikační a socializační akce Kácov – účastník se psem Trénink

Obecně o komunikačkách:

Akce je vhodná pro všechny věkové kategorie a plemena pejsků, kteří si potřebují vylepšit své komunikační dovednosti a socializovat se s vhodnými psími protějšky. Psi se budou setkávat po dvojicích, které vybírá trenér tak, aby měli možnost si z interakce odnést užitečné zkušenosti a v bezpečném kontextu nacházet nové strategie chování vůči ostatním psům. Vítáni jsou i reaktivci. Háravé feny se akce mohou zúčastnit pokud nebudou zrovna v krycích dnech po dohodě s trenérkou.

Akce probíhá tak, že na place jsou vždy přítomní pouze ti psi, mezi kterými probíhá interakce. Ostatní musí být mimo plac v autech (kromě venčících pauz). Každý pes se zúčastní 3 interakcí, z nichž každá probíhá v řádu minut. Počítejte tedy s tím, že vaši psi budou dlouhodobě odloženi v autech a akce tudíž není vhodná pro psy, kteří by z takové zkušenosti měli traumatické zážitky. Nicméně majitelé jsou přítomni na place po celou dobu a pozorují interakce mezi všemi dvojicemi psů a tím sbírají cenné zkušenosti a učí se číst psí řeč těla.

 

Více informací na:

https://youtu.be/W0rzrHusG6c

 

Venčení je možné mimo areál. Na cvičící plac je zakázáno vnášet jakékoli jídlo, ať lidské nebo psí. Výjimkou je obědová pauza.

 

Sebou: očkovací průkaz psa s platným očkováním, vodítko (ne flexi), náhubek, hračku (ideálně přetahovací) a případné studené nápoje vás, židli na sezení pro vás, hrnek na teplý nápoj

 

Zázemí: v areálu je záchod, kuchyňka, k dispozici bude rychlovarná konvice – čaj a káva v ceně kurzovného v neomezeném množství do vyčerpání zásob 😊.

 

Oběd objednáme buď společně nebo dle domluvy. Oběd není v ceně kurzovného.

 

Místo konání:

ZKO Kácov

Cvičiště se nachází na pravé straně až na konci obce (ve směru na Zliv a Zruč nad Sázavou), 50 metrů za cedulí "konec Kácova" je žlutý ukazatel "KYNOLOGIE".

GPS souřadnice: 49.773106, 15.022769

 

 

Datum:
26. - 27.10.

Čas začátku bude upřesněn.

V neděli končíme ve 12:00.

 

Informace o trenérovi: Mgr. Karolína Suková

Při tréninku psů se zaměřuji především na komunikaci jak s ostatními psy, tak s lidmi a to výhradně pomocí force free metod. Na komunikačky jsem před několika lety začala jezdit s Lenkou Blachovou, u které se dodnes učím, stejně jako u Franty Šusty a mnohých dalších trenérů. Více informací o mě na www.kajuscoklus.cz.

 

 

Informace o přihláškách

Akce je určena pro 18 týmů (psovod-pes) a 12 diváků.

Není možné si interakce napůlit mezi dva psy. 

 

Cena pro cvičící je 2 500 Kč (psovod/i a 1 pes). 

S jedním pejskem mohou přijít maximálně dva páníčci (druhý člověk nemusí mít vlastní přihlášku - platíte pouze za psa).

 

Cena pro diváka je 600 Kč.

Můžete se účastnit jako divák se psem - váš pejsek může, ale nemusí být využitý jako lektor. V takovém případě připište do poznámky při přihlašování, že jste divák se psem.

 

 

Podmínky platby a přihlašování

Platba za akci je NEVRATNÁ. Při vaší neúčasti platba propadá ve prospěch pořadatele. Odhlášení z akce není možné, ale platbu je možné převést na náhradníka. Pokud se tedy nemůžete zúčastnit, napište email na kajuscoklus@gmail.com a my oslovíme naše náhradníky, pokud nějací budou, dle pořadí, ve kterém se přihlásili. Pokud nebudeme mít nahlášené náhradníky, musí si účastník najít náhradníka sám. V případě zrušení akce pořadatelem vám bude celá částka vrácena.

Odesláním přihlášky se zavažujete k uhrazení kurzovného. Účastnický poplatek je nutné uhradit nejpozději 14 dnů před začátkem akce. Při přihlášení 14 a méně dní před akcí, obratem. Nedodržení termínu úhrady může být považováno za nezájem o akci a vaše přihláška může být zrušena ze strany organizátora (nikoli na vaše přání) a místo nabídnuto náhradníkům. Tato podmínka není myšlena tak, že když nezaplatíte, vaše přihláška se automaticky stává neplatnou. Neuhrazení přihlášky je porušením pravidel akce a rozhodně nezakládá nárok účastníka na zrušení přihlášky na jeho přání. Tato pravidla mají zamezit lehkovážnému přihlašování a častému odhlašování, protože nízká účast může ohrozit zdárný průběh akce, protože nebude možné dát dohromady vhodné dvojice. Proto je také velmi důležité, abyste nám zavčas dali vědět, že se nemůžete zúčastnit. Po dohodě je možné platbu rozdělit na dvě části.

 

Přihlášením zároveň vyjadřujete souhlas s tím, že na akci budou pořizovány videozáznamy a fotografie, na kterých se můžete vyskytovat vy a/nebo váš pes a že tyto materiály mohou být použity organizátorem jako výukové materiály nebo na jeho sociálních sítích.

 

Po přihlášení Vám budou zaslány dva e-maily:

1) automatický potvrzovací e-mail s platebními údaji a pravidly akce

2) pro nové účastníky formulář údajů o Vašem psovi, který je třeba vyplnit a zaslat zpět na adresu kajuscoklus@gmail.com

 

Za zdravotní stav svého psa i za škody způsobené psem zodpovídá jeho majitel. Vzniklé náklady hradí v plné výši.

V případě dotazů, pište na mail kajuscoklus@gmail.com nebo volejte na tel. 607 861 725.

 

 

 

Datum

26.10.2024 10:00 - 27.10.2024 12:00 (So - Ne)

Sport

Komunikační lekce

Cena

2 500 Kč za psa

Přihlášeno

9 z 18

Přihlášené týmy

Psovod Počet psů
Monika Frydrychová 1
Lenka Matějková 1
Jolana Vejvarova 1
Milena Merfaitová 1
Jana Henkrichová (Lotus) 1
Matěj Mareček 1
Eva Engelmannová 1
Ladislav Svatoš 1
Petra Procházková 1

Přihláška

Zobrazit znění o ochraně osobních údajů

Komentáře k tréninku:

Komentáře mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé