Hlavní stránka > Tréninky > Příměstský komunikační tábor Kácov

Příměstský komunikační tábor Kácov Tábor

4 denní tábor plný teorie, praxe s pejsky a čtení psí řeči těla

 

Na tomto táboře budete mít možnost posunout nejen komunikační dovednosti vašeho psa, ale i vaši schopnost číst psy a naučíte se mnoho technik, které vám budou užitečné při setkávání s cizími psy.

Přihlásit se můžete s pejskem jakéhokoli věku a plemene ať už chcete jen preventivně socializovat a dozvědět se jak to dělat správně nebo už váš pes má s komunikací zkušenosti a vy chcete jeho komunikační dovednosti rozšířit nebo navést na správnou cestu tak, aby potkávání s cizími psy bylo bezpečné a příjemné pro všechny zúčastněné. Vítáni jsou i reaktivci, bázlivci, puberťáci, hypersociální psi a psi s jakýmikoli dalšími problémy v oblasti komunikace. Jen háravky tentokrát nechte doma. 😊

 

 

Co vás konkrétně čeká:

 

  • nácvik technik na práci s vodítkem, s prostorem a orientací těla
  • nácvik technik na odvádění psa z potencionálně nebezpečných situací
  • nácvik různých druhů bariér
  • komunikační lekce, kde se budou psi potkávat po dvojicích a učit se komunikovat jak s druhým psem, tak se svým majitelem
  • socializační procházky menších skupinek psů, kde se budou psi učit komunikovat se skupinou psů a zároveň s majitelem
  • hry na vypínání sociálního chování
  • přednášky na téma komunikace, socializace, řeč těla psa
  • rozbory videí kde se budeme učit rozpoznávat různá komunikační gesta a strategie chování čili rozumět psí řeči

 

a mnoho dalšího…

 

Na většinu cvičení budou psi rozděleni na menší skupinky. Pokud tedy nebude na řadě skupinka, do které váš pes patří nebo bude probíhat program bez psů, váš pes bude odložený v autě nebo kennele bez vás. Počítejte tedy s tím, že váš pes nebude po celou dobu tábora s vámi a akce tudíž není vhodná pro psy, kteří by z takového odloučení měli traumatické zážitky.

 

Aby byla akce realizovatelná, tak minimální počet účastníků se psem je 12, maximální 18.

 

Termín:

Začátek 28.8. v 14:00

Konec 31.8. v 16:00

 

Místo konání:

ZKO Kácov

Cvičiště se nachází na pravé straně až na konci obce (ve směru na Zliv a Zruč nad Sázavou), 50 metrů za cedulí "konec Kácova" je žlutý ukazatel "KYNOLOGIE".

GPS souřadnice: 49.773106, 15.022769

 

Cena:

3 300,-  

 

Cena nezahrnuje stravu a ubytování. Organizátor nezajišťuje ubytování. V Kácově a jeho okolí je několik kempů a dalších ubytovacích zařízení nebo lze dojíždět z domova. S jedním psem mohou přijet max. dva dospělí majitelé (druhý nemusí mít vlastní přihlášku, platíte pouze za psa) a neomezený počet dětí 😊(děti také nemusí mít přihlášku).

 

Přihlášku je nutné uhradit nejpozději 14 dní po zaslání platebních údajů. Pokud se hlásíte méně než 14 dní před začátkem akce, tak obratem. Po domluvě je možné platbu rozdělit. Odhlášení z akce je možné nejpozději měsíc před jejím začátkem. V případě pozdějšího odhlášení, je platba nevratná, ale lze ji převést na náhradníka, pokud nějací budou. Pokud nebudeme mít hlášené náhradníky, musí si účastník najít náhradníka sám. Pokud se chcete odhlásit, dejte nám vědět co nejdříve. V případě zrušení akce ze strany organizátora Vám bude celá částka vrácena.

 

Sebou: vhodné oblečení dle počasí a sportovní obuv (většinu času budeme venku), židličku na venkovní sezení, hrnek, sešit a propisku na poznámky, pro psa – obojek nebo postroj, vodítko alespoň 1,5 – 2m dlouhé, stopovačku, náhubek, misku, hračku, pamlsky, kdo používá nebo chce začít používat klikr

Datum

28.08.2024 14:00 - 31.08.2024 16:00 (St - So)

Sport

Socializace a komunikace

Cena

3 300 Kč za psa

Přihlášeno

17 z 18

Přihlášené týmy

Psovod Počet psů
Petra Pekárková 1
Monika Skotalová 1
Michaela Komárovská 1
Michaela Dočekalová 1
Jolana Vejvarova 1
Jana Henkrichová 1
Jana Fantová 1
Klára Tauschová 1
Lucie Lasíková 1
Aneta Řehořová 1
Vojta Ledvina 1
Iva Junková 1
FA 1
Tereza Kočárková 1
Daniela Turková 1
Eliška Čivišová 1
Hana Chmelová 1

Přihláška

Trénink již proběhl.


Komentáře k tréninku:

Komentáře mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé