Hlavní stránka > Tréninky > Základní poslušnost v psí řeči - pokročilí

Základní poslušnost v psí řeči - pokročilí Trénink

Tento 4 tydenni kurz je určený primárně pro absolventy mých předchozích kurzů poslušnosti a je vhodný pro středně pokročilé až pokročilé. Bude se konat vždy jednou týdně ve stejný den a čas na cvičáku Kájus Čoklus v Praze Klukovicích pod Barrandovem viz www.kajuscoklus.cz/kontakty

Pokud jste u nás na kurzu ještě nebyli a přesto se chcete přihlásit, podmínkou je absolvování předchozí individuální lekce kde se domluvíme zda by kurz byl pro vás vhodný, případně vám doporučím jiný.

 

Čeká vás opět spousta zábavných her a tréninkových technik, které vám pomohou zvládnout povely, které jsou důležité zejména pro bezpečnost psa a pro vaše pohodové soužití. Dále vám pomůže posílit soustředění, sebeovládání, motivaci vašeho psa a podíváme se i na to jak efektivně pracovat s vodítkem a pamlsky.

 

Při práci s pejsky klademe důraz hlavně na komunikaci mezi člověkem a jeho psem a díky tomu pochopíte nejdůležitější projevy řeči těla psa. Malé skupinky pro max. 6 psů zaručují individuální přístup trenéra.  Pokud se některé lekce nemůžete zúčastnit, bohužel není z organizačních důvodů možné domluvit náhradní termín s jednotlivcem. Pokud termín zruší trenér, náhradní termín samozřejmě dostanete.

 

Podmínkou konání kurzu je přihlášení alespoň 4 účastníků.

 

Seznam potřeb: obojek nebo postroj, pevné vodítko alespoň 1,5 m dlouhé, stopovačka, pamlsky, hračka, miska, voda pro pejska na pití

Datum

16.05.2024 17:00 - 18:00 (Čt)

Sport

Poslušnost a komunikace

Cena

1 300 Kč za psa

Přihlášeno

6 z 6

Přihlášené týmy

Psovod Počet psů
Dana Tůmová 1
Monika Honzová 1
Zuzana Kantorova 1
Martina Navrátilová 1
Bohdana Pavlíčková 1
Milena Koudelková 1

Přihláška

Trénink již proběhl.


Komentáře k tréninku:

Komentáře mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé