Hlavní stránka > Tréninky > Vodítková komunikační a socializační víkendovka - účastník se psem

Vodítková komunikační a socializační víkendovka - účastník se psem Víkendovka

Komunikační a socializační víkendovka neboli „Komunikačky“ je akce, kde mají psi s nedostatkem zkušeností možnost socializovat se bezpečnou a smysluplnou formou a psi, kteří mají problémy v oblasti komunikace zde nacházejí nové a bezpečnější strategie jak vycházet s ostatními psy. Psi se zde setkávají po dvojicích po pečlivém výběru trenéra tak, aby si ze setkání odnesli užitečné zkušenosti v oblasti mezi psí komunikace a zároveň se učili komunikovat i se svým majitelem a on s nimi. Akce je tedy přínosná nejen pro psy, ale i pro jejich majitele, kteří kromě toho, že jsou součástí interakce svého psa, pozorují také všechny ostatní interakce a učí se tak číst řeč těla psa. Váš pes se během víkendu zúčastní 3 interakcí.

V této vodítkové verzi nevyužíváme dělicí plot jako u klasických komunikaček a oba psi jsou na společném prostoru na vodítku, které tvoří nejen bezpečnostní prvek, ale i prostředek komunikace mezi majitelem a psem a takto se ho také budeme učit používat.

Vítáni jsou i reaktivci. Háravé feny se akce mohou zúčastnit, pokud nebudou zrovna v krycích dnech po dohodě s trenérkou. Na tréninkovém place jsou přítomni vždy pouze ti psi, kteří jsou účastníky právě probíhající interakce a ostatní musí být mimo areál v autech (vyvenčit ho můžete mimo areál kdykoli, jen nesmí být viděn psy na place). Počítejte tedy s tím, že vaši psi budou dlouhodobě odloženi v autech a akce tudíž není vhodná pro psy, kteří by z takové zkušenosti měli traumatické zážitky.

Více informací o metodice práce, filosofii tohoto druhu tréninku a technické info o průběhu programu na https://youtu.be/W0rzrHusG6c

 

Kdy

22.,23.6.2024, v sobotu začínáme v 10:00

Kde

ZKO Nové Strašecí

Pecínovská 76, 271 01 Nové Strašecí-Pecínov

cca 45 km od Prahy směrem na Karlovy Vary

Poloha GPS: 50°8’24.392″N, 13°53’55.453″E.

https://zkonovestraseci.wz.cz/

 

 

Informace o přihláškách

Akce je určena pro 25 účastníků se psem a 15 diváků. Přihláška pro účastníka se psem je pouze na celý víkend. Víkendovku nelze rozdělit mezi dva psy. Pokud chcete přihlásit více psů, každý musí mít svou přihlášku. S jedním pejskem mohou přijít maximálně dva páníčci (druhý člověk nemusí mít vlastní přihlášku - platíte pouze za psa).

Diváci se mohou přihlásit buď na celý víkend, nebo jen na jeden den. Pro každou variantu je přihláška zvlášť. Můžete se účastnit jako divák se psem - váš pejsek může, ale nemusí být využitý jako lektor. V takovém případě připište do poznámky při přihlašování, že jste divák se psem. Pro diváka se psem platí stejné ceny jako pro diváka bez psa.

Cena pro účastníka se psem: 2500,-

Cena pro diváka na celý víkend: 600,-

Cena pro diváka na jeden den: 300,-

 

Podmínky platby a přihlašování – ČTĚTE, PROSÍM, POZORNĚ!

Platba za akci je NEVRATNÁ. Při vaší neúčasti na akci platba propadá ve prospěch pořadatele. Odhlášení z akce není možné, ale platbu je možné převést na náhradníka. Pokud se tedy nemůžete zúčastnit, napište email na kajuscoklus@gmail.com a my oslovíme naše náhradníky, pokud nějací budou, dle pořadí, ve kterém se přihlásili. Pokud nebudeme mít nahlášené náhradníky, musí si účastník najít náhradníka sám. V případě zrušení akce pořadatelem vám bude celá částka vrácena.

Odesláním přihlášky se zavazujete k uhrazení kurzovného. Účastnický poplatek je nutné uhradit nejpozději 14 dnů před začátkem akce. Nedodržení termínu úhrady může být považováno za nezájem o akci a vaše přihláška může být zrušena ze strany organizátora (nikoli na vaše přání) a místo nabídnuto náhradníkům. Tato podmínka není myšlena tak, že když nezaplatíte, vaše přihláška se automaticky stává neplatnou. Neuhrazení přihlášky je porušením pravidel akce a rozhodně nezakládá nárok účastníka na zrušení přihlášky na jeho přání. Tato pravidla mají zamezit lehkovážnému přihlašování a častému odhlašování, protože nízká účast může ohrozit zdárný průběh akce, protože nebude možné dát dohromady vhodné dvojice. Proto je také velmi důležité, abyste nám zavčas dali vědět, že se nemůžete zúčastnit. Po dohodě je možné platbu rozdělit na dvě části.

 Po přihlášení Vám bude zaslán jeden nebo dva e-maily:

1) automatický potvrzovací e-mail s platebními údaji a pravidly akce

2) pro nové účastníky - formulář údajů o Vašem psovi, který je třeba vyplnit a zaslat zpět na adresu kajuscoklus@gmail.com do 3 dnů, v případě přihlášení týden a méně před začátkem akce, obratem.

Za zdravotní stav svého psa i za škody způsobené psem zodpovídá jeho majitel. Vzniklé náklady hradí v plné výši.

V případě dotazů, pište na mail kajuscoklus@gmail.com nebo volejte na tel. 607 861 725.

 

Informace o trenérovi: Mgr. Karolína Suková

Při tréninku psů se zaměřuji především na komunikaci jak s ostatními psy, tak s lidmi a to výhradně pomocí force free metod. Na komunikačky jsem před několika lety začala jezdit s Lenkou Blachovou, u které se dodnes učím, stejně jako u Franty Šusty a mnohých dalších trenérů. Více informací o mě na www.kajuscoklus.cz.

 

Technické info:

V sobotu začneme v 10:00. Buďte, prosím, dochvilní. Konec akce je závislý na délce interakcí, která může být různá a nepředvídatelná. Hrubý odhad je 17 – 18h. Nedělní začátek domluvíme v sobotu podle toho jak to bude odsýpat. 😊

Na tréninkovou plochu je zakázáno vnášet jakékoli jídlo, ať lidské nebo psí. Vše si můžete uskladnit v kuchyňce. Výjimkou je obědová pauza.

Zázemí: v areálu je wc, k dispozici bude kuchyňkya – čaj a káva v ceně kurzovného v neomezeném množství do vyčerpání zásob 😊.

Sebou: očkovací průkaz psa s platným očkováním, vodítko, náhubek, hračku (ideálně přetahovací), případné studené nápoje vás, židli na sezení pro vás, hrnek na teplý nápoj

Obědová pauza je plánovaná, ale oběd není v ceně kurzovného. Buď si můžete vzít svůj z domova a nechat si ho v kuchyňce nebo si můžeme něco objednat, záleží na domluvě.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Datum

22.06.2024 10:00 - 23.06.2024 17:00 (So - Ne)

Sport

Komunikační lekce

Cena

2 500 Kč za psa

Přihlášeno

14 z 25

Přihlášené týmy

Psovod Počet psů
Kristýna Malenínská 1
Lenka Matějková 1
Anna Mandousová 1
Pavel Proctor 1
Jana Koucká 1
Zuzana Bojtarová 1
Matěj Mareček 1
Pavla Brabencová 1
Milena Merfaitová 1
Klára Ziková 1
Lucie Kerplová 1
Alena Merklová 1
Lucie Lasíková 1
Anna Říčařová 1

Přihláška

Trénink již proběhl.


Komentáře k tréninku:

Komentáře mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé